Sunday, May 8, 2016

Πέρασαν στην τελική φάση οι Έφηβοι Ν.Ο.Π. !



Την πρόκριση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης που είναι προγραμματισμένη για τις 15-17 Ιουλίου και στην οποία μετέχουν οι 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, εξασφάλισαν οι Έφηβοι (Κ17)  του Ν.Ο.Π.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών επικράτησε  με 14-8 του  Ο.Υ.Κ. Βόλου  στον όμιλο που διεξάγεται στο Βόλο «κλειδώνοντας» την 2η θέση και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Έτσι λοιπόν, μετά τους Παίδες (Κ15),  έτσι και οι Έφηβοι (Κ17),  γίνονται η 2η ομάδα των υποδομών μας που θα λάβουν  μέρος σε τελική φάση των Πρωταθλημάτων τους.
Σειρά παίρνουν οι μικρότεροι Δαίμονες  το επόμενο Σαββατοκύριακο, που ξεκινά η Α’ φάση του πρωταθλήματος  Μίνι Παίδων (Κ13) .



Τα αποτελέσματα και οι σκορερ των αγώνων:

1. Ν.Ο.Π - Κ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ   21 - 3
  Βικατος (4),Γουργουλετης (3),Στροφυλας (3),Γουρδουπης (2), Ζερνιωτης (2),Πασσας (2),    Ανδρικοπουλος (2),Καλογεροπουλος (1), Καραμπουλας (1).
2. Ο.Σ.Φ.Π. - Ν.Ο.Π.    8 - 5
   Γουργουλετης (3) , Τσιτσαρας (2).
3. ΝΟΠ - Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ  10-7.
    Πατρινος (5), Βικατος (2), Πασσας (1), Τσιτσαρας (1), Ανδρικοπουλος (1).
4. ΝΟΠ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  10-2.
     Βικατος (4), Πασσας (2), Πατρινος (2), Γουρδουπης (1), Τσιτσαρας (1).
5. ΝΟΠ - Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ  14-8
    Βικατος (5), Πατρινος (4), Γουργουλετης (2), Πασσας (2), Γουρδουπης (1).
Στην αποστολή συμμετείχαν:
Αργυροκαστριτης Ι, Ανδρικοπουλος Ν, Βικατος Τ, Γουργουλετης Χ, Γουρδουπης Ν, Ζερνιωτης Ι, Καλογεροπουλος Ι, Καραμπουλας Γ, Λιμαρακης Κ, ΠατρινοςΔ, Πασσας Θ,  Σπυρατος Χ, Στροφυλας Αλ Τσιτσαρας Ι, Τατσιος Αρ.
Πολλά Μπράβο στα Παιδιά μας και στους Προπονητές μας, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον επικεφαλής προπονητή και προπονητή της ανδρικής ομάδας Βασίλη Λαμπατο που συνόδευσε την ομαδα στον Βόλο, δίνοντας έμφαση στην σημασία που έχουν οι υποδομές για τον Ναυτικό Όμιλο.
Καλή Επιστροφή!!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.