Tuesday, July 19, 2016

Η Εκστρατεία των φιλάθλων για την στήριξη των Μίνι Παίδων (2003+).

Το προηγούμενο Σαββατοκυριακο από 14 μέχρι και 17 Ιουλίου 2016, οι Μίνι Παίδες έδωσαν της μάχες τους στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθληματος Υδατοσφαιρισης, οπού και κατέκτησαν την 4η θεση.
Οι μικροί Δαίμονες τα έδωσαν όλα μέσα στην πισίνα του Πειραιά, οπού έγιναν δυνατά ντέρμπι (Ντερμπαρες). Παιχνίδια χάθηκαν στο 1 γκολ, άλλα κερδήθηκαν στο τελευταίο λεπτό και τα συναισθήματα των παιχτών ήταν πολύ δυνατά. 
Δεν ήταν όμως μόνοι τους. Μαζί τους βρέθηκαν  φίλοι, γονείς, στελεχοι (πρώην και νυν), προπονητές και παίχτες των υποδομών καθώς και της ανδρικής ομάδας.

1.  Μπράβο στην ομαδα Νεανίδων της Ν.Ε.Π. που μαζί με τον προπονητή της Δημήτρη Μπιτσακο , και νυν παίχτη της ανδρική μας ομάδας μας, ήρθε να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών μας αμέσως μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης του πρωταθληματος τους, την ίδια μέρα σε άλλο κολυμβητήριο!!! Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!!



2. Μπράβο στην Ομάδα μας των Εφήβων, που αμέσως μετά τις δικές τους μάχες και την κατάκτηση της 7ης θέσης του Πρωταθληματος (καλύτερη επίδοση της δεκαετίας στην κατηγορία), μαζι με τον προπονητή τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Μάκη Τσουτσανη, ήρθαν να εμψυχώσουν τα μικρότερα αδέρφια τους. 
Στο κέντρο της φωτογραφία διακρίνεται και πρώην πρόεδρος του ομίλου Τάκης Γουρδουπης.


3.  Ο  προπονητής της ανδρικής ομάδας Βασίλης Λαμπατος ήταν εκεί μαζι με τον Παναγιωτη Βασιλοπουλο!!! Και ο Μάκης Γεωργαρας ήταν εκεί μαζί με τον έφορο των παιδιών μας Μπάμπη Τσιστα.

4.  Οι μαμάδες όλες εκεί μια γροθεια!!!


5.  Η κερκίδα ζωηρή!! Στο κέντρο διακρίνεται και η πρώην πρόεδρος του ομίλου Κα Νανά Ανδριάνα.


6. Και ο Νίκος Αθανασοπουλος εκει!!


7.  Και η προπονήτρια των ακαδημιών υδατοσφαιρισης Αγγελική Τσιστα μαζί μας!!!


8.  Και ο πρώην Γενικός Αρχηγός του ομίλου Γιώργος Αλμυρας  ήταν εκεί με την παρέα του!!!


9.  Στιγμές χαλάρωσης αναμένοντας τον μικρο τελικό .





No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.